Për neve

I pozicionuar mirë dhe në zemër të regjionit bujqësor, Polimark është prodhuesi më i madh i kondimenteve në regjion. Polimark u themelua në vitin 1989, kurse prodhimi i brendit tonë të parë, keçapit, ka filluar në vitin 1992...

Kompanitë

Njëher vetëm Polimark, tani Polimark Group, i cili përbëhet nga dhjetë kompani anëtare